Tjolahopp alla glada!!

Jaa, nu var det verkligen ett bra tag sen jag senast skrev, och det är väl på grund av att jag inte har haft viljan och den rätta känslan, har inte känt för det helt enkelt. But now I´m back!, i alla fall för stunden och i detta inlägg ;P haha, får väl se om känslan består.

Jaa, som de flesta nog redan vet så är det dagen som vi alla räknar ner till under veckans långa lopp, japp, det är FREDAG!!! The most wonderful day in the week  ! Häärligt, jag är glad, jag vet inte varför, men det spelar ju ingen som helst roll...det kanske är därför som jag har ispiratioinen till att sätta mig och skriva igen, i min blogg som är helt dammig efter all denna tid :P
Under tiden som gått så har jag hunnit fylla år, vilket jag firade med vänner och familj, det var MYCKET trevligt och ROLIGT!!! Men ändå lite vemodigt, för jag vill inte växa upp och bli "stor", jag vill vara kvar i den trygga lilla bubblan som man lever i som barn, ha någon som hela tiden tar hand om en...Men, men, det går inte att undvika att man växer upp, det är bara att acceptera, och se fram emot allt kul som man kommer att få uppleva, och tänka på alla nya saker som man nu, när man blivit lite äldre, kan få prova! Se det positiva i nuet och i framtiden, inte bara på det som varit ;) 
   Jaa, och idag kan man väl tillägna detta till min mamma, som fyllde år igår, men vi ska fira henne ikväll. Grattis Mamma! Japp, så idag blir det tårta, MUMS!!

image164


Ses sen, ha en superfredag!!!

Just det, hade tänkt se This is England ikväll, någon som har sett den, i så fall, hur var den??
image165


Puss !

I'm still alive!

Nu har man nästan klarat av hela första veckan. Bara fredagen återstår. Det har verkligen varit HEMSKT att behöva stiga upp klockan sex varje morgon, fast nu får jag i alla fall sova 15 min längre då jag har en ytte, pytte liten sovmorgon på fredagarna ;) Tack för den! Men det känns ändå skönt att man överlevt den första veckan, den borde ju vara jobbigast.

I morgon är det som sagt fredag, och då blir det tårta! Jag fyller år på lördag men då ska jag fira med kompisar på kvällen, så därför äter familjen och jag födelsedagstårta i morrn kväll, som ett litet mini firande! Fast jag får allt vänta på paketen tills på lördag...

Nej, det blev ett rätt så kort inlägg, men jag hade tänkt ut och jogga en stund nu. Så vi hörs sen, BYE!

image163

Vandrat i Norge?

Någon som har varit på sommarsemester i Norge och vandrat? Vi var där i somras, och tältade och bodde i små gulliga stugor. Och besteg såklart olika bergstoppar. Bl a Galdhöpiggen. Jag tyckte det var rätt kul, såg det hela som en utmaning och kämpade därför. Fast man var helt slut i benen och varje steg var en stor bedrift att ta, så fortsatte man upp, för man ville komma ända upp på toppen. Man ville besegra berget ;P hehe, Skriv mycket gärna i fall du också har vandrat!

Här var en liten del av det som man var tvungen att passera påväg upp till Galdhöpiggen.

image159

image160

Vi möttes även utav många får och getter under vår vistelse i Norge. Dock inte när vi vandrade upp mpt bergen :P

image161

image162

Slapp dag, men med mycket uträttat

Idag kunde jag tyvärr inte få ligga kvar i sängen så länge som jag ville. Nej, jag var tvungen att ställa klockan på 8:00 och lämna den varma och goa omgivningen, jag hade tid hos optikern :( Det suger att behöva höra en tjutande väckarklocka de sista dagarna på lovet. Men, men. Jag tog i alla fall tåget in till centrum. När besöket var klart köpte jag lite saker på Apoteket. Haha jättekul att shoppa loss på där :P. Sen köpte jag lite äpplen och gick till perrongen. Missade självklart tåget precis. Så jag fick stå där i kylan medan små små snöflingor dinglade ner från skyn. Efter en stund hör jag en röst som ropar mitt namn, och det visar sig vara min gamla favorit dagisfröken. Hon som tog hand om mig under alla mina år på dagis :) Gud vad jag älskade henne! Det var jättekul att få se henne igen, och hon hade med sig sina två små döttrar, så jag blev presenterad för dom och min gamla fröken berättade att hon tagit hand om mig ända sen jag var såå liten :P Haha, det är kul vad tiden går fort! (fast även lite skrämmande)

Väl hemma igen hinner jag precis slå på datan när min gamla klasskompis, som jag inte har träffat på drygt ett halvår, ringer och frågar om jag har lust att gå en promenad. Absolut ville jag det! Jag tackar ju aldrig nej till en gångtur, och trevligt sällskap är ju bara ett + ;)
   Så vi gick (i mycket rask takt måste jag säga, blev både andfådd och trött) och snackade om allt och inget som hade hänt. Det var allmänt mysigt!

Efter vår dryga entimmas promenad var jag helt slut och hungrig. Gjorde lunch och efter det satte jag mig framför teven med lussebulle, pepparkaka och julte. Mums var det var härligt!
  Tyvärr hann jag bara mysa i endast 20 korta minuter, jag hade en buss att passa ;P Drog till Sats och tränade där en timma. Jag måste ju åtminstone börja bra det här året, om jag inte ens kan vara duktig i starten, hur ska jag då kunna vara det resten av 2008? Det var skönt att köra hårt, men ännu skönare att få mysa i värmen i bastun ^^

Fick skjuts hem av mamma och pappa som var på väg hem från första arbetsdan, då slapp jag stå ute och vänta på bussen.
   Och nu sitter jag här, mör i både armar och ben iklädd mina Kitty mysisbyxor!
Ja, det var min dag det, nu återstår middag och mys framför teven skulle jag tro :)

Har du gjort något roligare eller mera spännande? Eller var din dag lika lugn som min? :P Skriv gärna, jag är alltid intresserad!

Ha det skönt och myyysigt!

image158

Jaja, nu passar det allt...

1:a dan på det nya året, och det SNÖAR! Liksom nu, när lovet snart är över, när man hade gett upp allt hopp om en vit vinter, DÅ snöar det! Jaja, Gud har väl kul där han sitter och bestämmer medan han kikar ner på oss små :P Men i alla fall - Snö! Det är alltid välkommet, Tack! 

Vad ska ni göra nu, i början av det nya året? Och har ni några stora planer framför er? Berätta gärna :D
   Själv har jag inte så många planer, och inga nyårslöften heller som jag måste hålla bara för att sen kunna bryta dom. Eller jo, vi har ju i och för sig resor inbokade att se fram emot. Först blir det skidor i Verbié, Alperna. Det ska bli jättekul och härligt. Det är under sportlovet. Och till påsk ska jag för första gången åka till Paris, det verkar vara en superfin stad med mycket att erbjuda. Shopping, god mat, sevärdheter, kultur, ja en massa roliga saker att få uppleva under den lilla vistelsen där :) Jag längtar väldigt mycket efter att få besöka Louvren och se Mona Lisa, det är väl mest för att jag har läst Da Vinci Koden, haha :P
   Sen till sommaren vill jag och mamma åka till New York, men pappa tror det är bättre i falla man gör det under höstlovet. Får se hur det blir med det. Men New York är också ett ställe som jag verkligen vill åka till. Det är en sån speciell stad på något vis, med full av liv och rörelse. Jag vet inte varför jag känner en sån särskild dragning till just New York, men den känns så häftig. Haha, fast jag måste säga, det är nog ändå såklart shoppingen som lockar mest ;)

Japp, det var årets hittills bestämda resplaner, so far so good ;) Skriv gärna om du har något drömställe som du skulle vilja åka till, eller om du redan varit i någon av dom platserna som jag sen ska besöka :)

Ha en super dag!

RSS 2.0