Svansjön

Det finns en ballet som jag altlid har velat se, en som jag verkligen längtat efter. Det är Svansjön. Och mamma lyckades faktiskt skaffa fram två biljetter till den för jättelänge sen!, Vi skulle se den i maj, dagen innan jag ska på Kiss konserten <3 Men nu har vi fått reda på att balleten blir inställd, p.g.a de ska turnera i Kina! Gud vad irriterande! Mamma fixade ju biljetterna för så länge sen, just för att vi skulle vara säkra på att få se den. Nu blir vi istället erbjudna att få se den våren -09, om ett år! Tack så jättemycket...
   Men, men. Jag får ju i alla fall se Kiss, det är ju verkligen något det. Men det hade ändå varit kul att få se Svansjön, jaja, jag får vänta ett år då. Hur som helst så måste jag se den någon gång. Det bara måste jag!

image200


Nopp, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min lilla bok. Har precis börjat i "flyga drake". Ska bli mysigt, har ju också lite sovmorgon i morrn, så det är extra skönt.
Ha det bäst! God kväll och natt!

image201


Mina små svanar av glas (har fått dom av farmor i påskpresent vill jag nog minnas, passande :) )

Lyssnar på Hungry Heart, om nån är intresserad...

Hej hej! Länge sen sist nu va? Kul att vi ses igen :) I morgon börjar skolan igen efter en skön helg. Igår var det klassåterträff hos F, varav det bara var jag och typ 5 till som kom, haha:P Men gjorde ingenting för vi hade det jättemysigt, kollade på Melodifestivalen, sjöng singstar i över tre timmar och snackade. Men det blir lite jobbigt att dra sig till skolan i morrn för vi har geografiprov, vilket känns lite sådär, men det är bara att hålla ut för det är ju trots allt  sista veckan nu. Och det är ju inte ens en hel vecka, lediga på fredag och sen PÅSKLOV!! I går pyntade vi huset med små söta kycklingar så nu är det påskfint också. 
  På torsdag kväll åker vi till landet, skönt. Då ska vi fira påsk med farmor och farfar som vi alltid gjort ;) Och sen på torsdagen under lovet åker vi till Paris! Och det ska bli jättehärligt!! Längtar supermycket, ska njuta av staden, maten, sevärdheterna, kulturen och den dyra shoppingen ;) Lovely!
   Men som sagt, först ska jag överleva den här veckan...

366562-196

Ha det bra, hoppas din helg var fin!

RSS 2.0