En chockad ko

Hittade några bilder som jag tog när jag var på landet. Haha, kolla in den vänstra ljusa kon på bilden. Ser helt chokerad ut över att kalvarna diar ;P


 


Det var precis så att jag lyckades få med en hoppande hare på bild. :D
 


Den här var mycket lättare att ta på, då den satt helt blickstilla. Hehe stackarn, den var säkert livrädd och försökte uppmärksamt lyssna på minsta lilla ljud.



Nej, nu ska jag nog klä på mig för att sen promenera ner till Ica och köpa jäst. För här ska det nämligen bakas bullar!

Ha det bra!

Little Miss Sunshine


Vilket väder det är! Det har blåst och regnat non-stop sen igår kväll, och de fortsätter nu med! Men det är faktiskt rätt okej, med tanke på den helt underbara sommaren vi har haft. Så nu är det egentligen bara mysigt att få kurra upp sig i soffan och känna sig lite instängd och säker ifrån regnvädret ;) Kanske se nån film. Little Miss Sunshine kanske inte passar så där jättebra, men jag köpte den för några dar sen, och jag tyckte att den var supermysig och helt underbar :D så det är fullt möjligt att det kommer att vara den som hamnar i DVD-spelaren en gång till. 



 

Sommarens humlor

De små ulliga och bulliga humlorna som surrar runt bland blommorna i trädgården. Jag skulle inte vilja uppleva en enda sommar utan dem!
































RSS 2.0